Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monado: Beginning of the World Türkçe yama

02.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Monado: Beginning of the World, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Monado: Beginning of the World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Monado: Beginning of the World, Nintendo Wii konsolunda nadiren temsil edilen jRPG türüne ait bir yapım. Ana amacımızın tüm evreni kurtarmak olduğu olağanüstü bir macera yaşama fırsatı buluyoruz.

İndirme sayısı:
9121
Yayın yılı:
2010





Monado: Beginning of the World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monado: Beginning of the World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monado: Beginning of the World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monado: Beginning of the World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monado: Beginning of the World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monado: Beginning of the World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Populous: The Beginning, bazen tanrı simülatörü olarak adlandırılan kült strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Populous: The Beginning Undiscovered Worlds, 1989da Bullfrog tarafından başlatılan kült "tanrı oyunları" serisinin üçüncü bölümü olan Populous: The Beginningin (başlangıçta Populous: The Third
PC için Mims Beginning, Black & White (oyuncunun birimler üzerinde tam kontrole sahip olmadığı) gibi oyunları anımsatan basit bir gerçek zamanlı stratejidir.
Harvest Moon serisiyle ünlü Studio Natsume, yeni bölümü 3DS kullanıcılarını düşünerek hazırladı.
Land of War: The Beginning, II. Dünya Savaşı sırasında Polonyada geçen bir FPS oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle