Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

EQQO Türkçe yama

16.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz EQQO. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni EQQO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
EQQO, Etiyopya kültüründen ilham alan bir bulmaca oyunudur. Macera sırasında oyuncu, kahramanın sonraki seviyeleri tamamlamasına yardımcı olur.

İndirme sayısı:
10721
Yayın yılı:
2019





EQQO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) EQQO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales EQQO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama EQQO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


EQQO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve EQQO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skabma: Snowfall, Kuzey Avrupa Saaminin yerli sakinlerinin mitolojisinden ve kültüründen ilham alan, aksiyon unsurlarına sahip bir 3D macera oyunudur.
PS4, PS3 ve PSVdeki Utawarerumono: Mask of Truth, Japon feodal kültüründen ilham alan bir fantezi dünyasında geçen, görsel bir roman macera oyununu geleneksel bir taktik RPG ile birleştiriyor.
Framed 2, sert çizgi romanlardan ilham alan AND ve iOS için bir bulmaca oyunudur.
Imp of the Sun, Peru kültüründen ilham alan ve elle çizilmiş grafiklere sahip bağımsız bir 2D aksiyon platform oyunudur.
Zengin renkli seviyelerde savaşmanıza ve bulmaca çözmenize yardımcı olacak yumruklar, yardımcılar, ters taklalar ve yuvarlak ev vuruşları gibi çeşitli kung-fu hareketlerine sahip mangadan ilham alan
Yorumlar
Yorum ekle