Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

La Belle ou la Bete Türkçe yama

16.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz La Belle ou la Bete. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni La Belle ou la Bete (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Beautiful or Beast (fr. La Belle ou la Bete), Jeanne-Marie de Beaumontun aynı adlı popüler hikayesinin temalarına dayanan bir macera oyunudur. Başlık sekiz ila on iki yaş arası çocuklara yöneliktir ve buna göre tam üç boyutlu grafik tasarım, mizah ve bilmecelerin zorluk seviyesi hazırlanmıştır.

İndirme sayısı:
9385
Yayın yılı:
2002





La Belle ou la Bete oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) La Belle ou la Bete dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales La Belle ou la Bete klasörüne koyun.

3. Türkçe yama La Belle ou la Bete ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


La Belle ou la Bete oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve La Belle ou la Bete içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
20. yüzyılın başında Avrupa: Güzel dansçı Mata Harinin emrinde kolektif erkeklik var.
8. Hava Kuvvetlerinin yıldızı, Microsoftun Combat Flight Simulator 3 ve Flight Simulator 2002/2004 için resmi olarak onaylanmış bir genişletmede yeniden uçuyor.
Muhteşem okyanus gemisi SS Hyperion, filonun mücevheriydi. Okyanus yolculuğunun Belle Epoqueundan lüks bir yolcu gemisi, yirmi yıl kadar önce ilk yolculuğunda kutup dairesinin üzerinde gizemli bir
Her küçük kız bir gün prenses olmayı hayal eder ve şimdi senin şansın.
Mystik Belle, diğerlerinin yanı sıra ünlü Metroid ve Castlevania serilerini de içeren, platform aksiyon oyunlarının bir alt türü olan nokta ve tıkla macera oyunları ile metroidvania oyunlarının bir
Yorumlar
Yorum ekle