Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Princess Türkçe yama

16.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Disney Princess, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Disney Princess (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Her küçük kız bir gün prenses olmayı hayal eder ve şimdi senin şansın. Herkesin sonsuza dek mutlu yaşamasını sağlamak için büyülü Dostluk Tacını ararken Pamuk Prenses, Külkedisi, Ariel, Uyuyan Güzel, Belle ve Jasmine olarak oynayın.

İndirme sayısı:
9225
Yayın yılı:
2003





Disney Princess oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Princess dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Princess klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Princess ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Princess oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Princess içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battle Princess of Arcadias, kahramanları cesur bir prenses ve müttefikleri olan bir fantezi dünyasında geçen iki boyutlu bir RPGdir.
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
Disney Princess: Magical Jewels, kızları büyülü bir macerada en sevdikleri Disney Prensesleri olarak oynamaya davet ediyor.
Prenses ve Kurbağa video oyunu, oyuncuları filmden Tiana, Prince Naveen, Dr.
Periler ve büyücüler, Walt Disney stüdyosunun canlandırdığı birçok peri masalının kahramanlarıdır.
Yorumlar
Yorum ekle