Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

B-17 Memphis Belle Türkçe yama

09.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz B-17 Memphis Belle. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama F4CG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni B-17 Memphis Belle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
8. Hava Kuvvetlerinin yıldızı, Microsoftun Combat Flight Simulator 3 ve Flight Simulator 2002/2004 için resmi olarak onaylanmış bir genişletmede yeniden uçuyor.

İndirme sayısı:
9044
Yayın yılı:
2005





B-17 Memphis Belle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) B-17 Memphis Belle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales B-17 Memphis Belle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama B-17 Memphis Belle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


B-17 Memphis Belle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve B-17 Memphis Belle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beautiful or Beast (fr. La Belle ou la Bete), Jeanne-Marie de Beaumontun aynı adlı popüler hikayesinin temalarına dayanan bir macera oyunudur.
Muhteşem okyanus gemisi SS Hyperion, filonun mücevheriydi. Okyanus yolculuğunun Belle Epoqueundan lüks bir yolcu gemisi, yirmi yıl kadar önce ilk yolculuğunda kutup dairesinin üzerinde gizemli bir
Mystik Belle, diğerlerinin yanı sıra ünlü Metroid ve Castlevania serilerini de içeren, platform aksiyon oyunlarının bir alt türü olan nokta ve tıkla macera oyunları ile metroidvania oyunlarının bir
Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight, ödüllü Flight Simulator serisinin bir sonraki kilometre taşıdır.
Microsoft Flight Simulator 2002, Microsoftun şimdiye kadarki en çok satan PC uçuş simülasyon oyunu olan son derece gerçekçi, grafiksel olarak gelişmiş uçuş simülatörünün yeni sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle