Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mystik Belle: Enchanted Edition Türkçe yama

01.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Mystik Belle: Enchanted Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mystik Belle: Enchanted Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Mystik Belle, diğerlerinin yanı sıra ünlü Metroid ve Castlevania serilerini de içeren, platform aksiyon oyunlarının bir alt türü olan nokta ve tıkla macera oyunları ile metroidvania oyunlarının bir melezidir.

İndirme sayısı:
8243
Yayın yılı:
2015





Mystik Belle: Enchanted Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mystik Belle: Enchanted Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mystik Belle: Enchanted Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mystik Belle: Enchanted Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mystik Belle: Enchanted Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mystik Belle: Enchanted Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beautiful or Beast (fr. La Belle ou la Bete), Jeanne-Marie de Beaumontun aynı adlı popüler hikayesinin temalarına dayanan bir macera oyunudur.
Enchanted Arms adlı Uzak Doğu cRPGsinin hikayesi, son derece gelişmiş, militarist bir metropol ve büyü gizeminin merkezi olan Yokohama Şehrinde geçiyor.
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
Bir sihir okulunda geçen oyun, bir Sihirbaz Lisansı almak ve Usta Sihirbaz olmak için bir dizi büyü ve büyüde ustalaşmayı gerektirir.
Disney Magical World 2, Walt Disney etiketiyle ortaklaşa oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle