Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enchanted Arms Türkçe yama

01.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Enchanted Arms. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Enchanted Arms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Enchanted Arms adlı Uzak Doğu cRPGsinin hikayesi, son derece gelişmiş, militarist bir metropol ve büyü gizeminin merkezi olan Yokohama Şehrinde geçiyor.

İndirme sayısı:
9214
Yayın yılı:
2006





Enchanted Arms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enchanted Arms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enchanted Arms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enchanted Arms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enchanted Arms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enchanted Arms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
6 büyüleyici yere yolculuk ederken Barbie™ as Odette™in Büyülü Ormana güzelliği geri getirmesine yardım edin!
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
Bir sihir okulunda geçen oyun, bir Sihirbaz Lisansı almak ve Usta Sihirbaz olmak için bir dizi büyü ve büyüde ustalaşmayı gerektirir.
Disney Magical World 2, Walt Disney etiketiyle ortaklaşa oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle