Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enchanted Folk and the School of Wizardry Türkçe yama

06.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Enchanted Folk and the School of Wizardry. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Enchanted Folk and the School of Wizardry (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Bir sihir okulunda geçen oyun, bir Sihirbaz Lisansı almak ve Usta Sihirbaz olmak için bir dizi büyü ve büyüde ustalaşmayı gerektirir. Bu amaçla, oyuncu, 150den fazla tamamen etkileşimli öğrencinin yanı sıra anahtar büyüleri öğrenip uygulamaları ve bunları akıllıca kullanmaları gereken Magic Academyye kaydolur.

İndirme sayısı:
9539
Yayın yılı:
2009





Enchanted Folk and the School of Wizardry oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enchanted Folk and the School of Wizardry dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enchanted Folk and the School of Wizardry klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enchanted Folk and the School of Wizardry ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enchanted Folk and the School of Wizardry oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enchanted Folk and the School of Wizardry içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Enchanted Arms adlı Uzak Doğu cRPGsinin hikayesi, son derece gelişmiş, militarist bir metropol ve büyü gizeminin merkezi olan Yokohama Şehrinde geçiyor.
Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls, ilk versiyonu 1981 yılında piyasaya sürülen asırlık Wizardry serisinin devamı niteliğinde olan klasik bir sıra tabanlı RPG oyunudur.
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
Mystik Belle, diğerlerinin yanı sıra ünlü Metroid ve Castlevania serilerini de içeren, platform aksiyon oyunlarının bir alt türü olan nokta ve tıkla macera oyunları ile metroidvania oyunlarının bir
Folk Tale, ekonomik yönlere çokça odaklanan bir strateji oyunudur; oyun, Games Foundry stüdyosunun ilk prodüksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle