Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Folk Tale Türkçe yama

18.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Folk Tale. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Folk Tale (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Folk Tale, ekonomik yönlere çokça odaklanan bir strateji oyunudur; oyun, Games Foundry stüdyosunun ilk prodüksiyonudur. Halk Masalının aksiyonu bir fantezi ülkesinde geçiyor ve yazarlar oyunlarını yüksek dozda mizahla doldurmak için çok çaba sarf ettiler.

İndirme sayısı:
10591
Yayın yılı:
2023





Folk Tale oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Folk Tale dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Folk Tale klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Folk Tale ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Folk Tale oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Folk Tale içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghost of a Tale 2, 2018de sadece PC için yayınlanan TPP Action Adventure oyununun devamıdır (başlık daha sonraki yıllarda konsollara taşınmıştır).
A Short Tale of Solitude for PC, küçük, üç kişilik bir stüdyo Phobia Interactive tarafından hazırlanan iddialı bir projedir.
Hayat sonsuz bir tatil olsaydı ne yapardınız? Arkadaşlarınızla balığa çıkın, deniz kabukları toplayın veya havai fişekleri izleyin?
Bir sihir okulunda geçen oyun, bir Sihirbaz Lisansı almak ve Usta Sihirbaz olmak için bir dizi büyü ve büyüde ustalaşmayı gerektirir.
A Plague Tale: Innocence, Fransadan Asobo Studio tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera gizli oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle