Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Magical World 2: Enchanted Edition Türkçe yama

24.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Disney Magical World 2: Enchanted Edition! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DOT.EXE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Disney Magical World 2: Enchanted Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Disney Magical World 2, Walt Disney etiketiyle ortaklaşa oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki bölümüdür. Bu sefer oyuncular, Ice Land gibi altı farklı ortamı ve hatta Winnie the Poohdan bilinen yerleri ziyaret etme fırsatına sahipler.

İndirme sayısı:
8638
Yayın yılı:
2016





Disney Magical World 2: Enchanted Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Magical World 2: Enchanted Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Magical World 2: Enchanted Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Magical World 2: Enchanted Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Magical World 2: Enchanted Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Magical World 2: Enchanted Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Renkli ralli Disney tarafından özellikle en genç bilgisayar kullanıcıları için hazırlanmış dinamik, eğlenceli ve renkli bir yarış.
Disney Princess: Enchanted Journey, genç kızlara yaratıcılığı ve keşfi teşvik ederken sevgili Disney Prensesleri ile etkileşim kurma şansı sunuyor.
Disneyin büyülü dünyası, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sisteminde tamamen yeni bir DanceDanceRevolution oyunuyla dans pistine çıkıyor.
Ocean Side, River Side veya Flower Bud köyünün merkezindeki arsanızı seçin ve çiftçiliğe başlayın.
Disney Princess: Magical Jewels, kızları büyülü bir macerada en sevdikleri Disney Prensesleri olarak oynamaya davet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle