Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Walt Disney World Quest Magical Racing Tour Türkçe yama

06.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Walt Disney World Quest Magical Racing Tour. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Walt Disney World Quest Magical Racing Tour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Renkli ralli Disney tarafından özellikle en genç bilgisayar kullanıcıları için hazırlanmış dinamik, eğlenceli ve renkli bir yarış. Oyuncu, Disney masalları dünyasından tanınan on üç sürücü (Chip and Dale ve Jimina Cricket dahil) ve fütüristik bir araba, bir kar arabası, bir korsan gemisi ve nehir boyunca akan bir kütük dahil olmak üzere çeşitli sofistike araçlar arasından seçim yapar.

İndirme sayısı:
9705
Yayın yılı:
2000





Walt Disney World Quest Magical Racing Tour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Walt Disney World Quest Magical Racing Tour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Walt Disney World Quest Magical Racing Tour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Walt Disney World Quest Magical Racing Tour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Walt Disney World Quest Magical Racing Tour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Walt Disney World Quest Magical Racing Tour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Table Top Racing: World Tour, PS4, PC ve XONE için bir arcade yarış oyunudur.
Disney Magical World 2, Walt Disney etiketiyle ortaklaşa oluşturulan bir dizi yaşam simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Hannah Montana: Spotlight World Tour, basit bir strateji ve dans oyununun birleşimidir.
Disney Stitch Jam, bizi Walt Disney Pictures stüdyosu tarafından üretilen Lilo & Stitch adlı çizgi filmin dünyasına götürüyor.
Disney Princess: Magical Jewels, kızları büyülü bir macerada en sevdikleri Disney Prensesleri olarak oynamaya davet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle