Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bionicle: The Game Türkçe yama

04.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bionicle: The Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama SDV sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Bionicle: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Bionicleda oyuncu, gerçek bir cennet olan tropik bir ada olan Mata Nuinin olağanüstü dünyasına çekilir. Ne yazık ki, Matoranczyks (sakinleri) için kötü zamanlar geldi, uğursuz Makuta adaya bir büyü yaptı ve ada gölgelere batıyor.

İndirme sayısı:
8615
Yayın yılı:
2003





Bionicle: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bionicle: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bionicle: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bionicle: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bionicle: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bionicle: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Game Tycoon 2, PC için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Untitled Goose Game, küçük bir köyün sakinleri için sorunlara neden olan inatçı ve kötü niyetli bir kazı yönettiğimiz mizahi bir gizli oyundur.
LEGO Bionicle: Mask of Creation, Zombie Tycoon 2, Lights, Camera, Party gibi başlıklara sahip Kanadalı Frima Studio ekibi tarafından yaratılmış bir yapımdır!
Toplam 11 oyunla, Nintendo Wii için Game Party 2, arkadaşlarınız ve ailenizle saatlerce eğlenmenizi sağlayacak, oynaması eğlenceli oyunlar içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle