Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Powder Wars: Battles of Napoleon Türkçe yama

25.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Black Powder Wars: Battles of Napoleon! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UP7.

Oyun için türkçe yama metni Black Powder Wars: Battles of Napoleon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur. WEGO formatında ve PBEM, solitaire, TCP/IP ve hotseat özelliğinde eşzamanlı eylem çözünürlüğüne sahiptir.

İndirme sayısı:
8538
Yayın yılı:
2023





Black Powder Wars: Battles of Napoleon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Powder Wars: Battles of Napoleon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Powder Wars: Battles of Napoleon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Powder Wars: Battles of Napoleon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Powder Wars: Battles of Napoleon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Powder Wars: Battles of Napoleon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOSta yayınlanan Wars and Battles, masa strateji oyunlarının karmaşıklığını modern tabletlerin ve bilgisayarların arayüzü ve yetenekleriyle birleştiren bir dizi sıra tabanlı savaş
Kingdom Wars 2: Battles for PC, 2011de yayınlanan MMORTS oyunu Dawn of Fantasynin bir başka bölümü olan, fantezi gerçekliklerinde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.
PC için Wars of Napoleon, tarihi olduğu gibi tasvir etmeye odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Taç Savaşları: Kara Prens, RPG öğelerine sahip sıraya dayalı bir strateji oyunudur.
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle