Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom Wars 2: Battles Türkçe yama

06.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Kingdom Wars 2: Battles. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom Wars 2: Battles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Kingdom Wars 2: Battles for PC, 2011de yayınlanan MMORTS oyunu Dawn of Fantasynin bir başka bölümü olan, fantezi gerçekliklerinde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.

İndirme sayısı:
9315
Yayın yılı:
2016





Kingdom Wars 2: Battles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom Wars 2: Battles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom Wars 2: Battles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom Wars 2: Battles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom Wars 2: Battles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom Wars 2: Battles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Wars 2: Definitive Edition, karanlık bir fantezi dünyasında geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur.
PC, AND ve iOSta yayınlanan Wars and Battles, masa strateji oyunlarının karmaşıklığını modern tabletlerin ve bilgisayarların arayüzü ve yetenekleriyle birleştiren bir dizi sıra tabanlı savaş
Orijinal olarak 2012de iOS mobil cihazlarda çıkan ve popüler Total War serisinde yeni bir alt seri başlatan strateji oyunu Total War Battles: Shogunun devamı.
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle