Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars: Jedi Power Battles Türkçe yama

20.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Star Wars: Jedi Power Battles. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars: Jedi Power Battles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
10734
Yayın yılı:
2001





Star Wars: Jedi Power Battles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars: Jedi Power Battles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars: Jedi Power Battles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars: Jedi Power Battles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars: Jedi Power Battles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars: Jedi Power Battles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Konu Bu oyunun aksiyonu, Star Wars Jedi Knight serisinin önceki bölümünde gösterilen olaylardan 6 yıl sonra gerçekleşir.
Star Wars Jedi: Fallen Order, serinin üçüncü bölümünde sunulan olayların hemen ardından Star Wars evreninde geçen muhteşem bir aksiyon macera oyunudur.
Jedi Knight: Mysteries of the Sith 29 sürükleyici tek ve çok oyunculu seviyeye sahiptir ve Galaktik İmparatorlukun eski gizli ajanı Mara Jadei yeni ve çekici bir oynanabilir karakterle tanıştırır.
Yıldız Savaşları Jedi 2, 2019dan itibaren üçüncü şahıs aksiyon oyunu Star Wars Jedi: Fallen Siparişin devamıdır.
Star Wars: Jedi Starfighter, 2001den kalma bir oyunun resmi devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle