Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars Jedi: Survivor Türkçe yama

18.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Star Wars Jedi: Survivor. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Braga Software, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Star Wars Jedi: Survivor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Yıldız Savaşları Jedi 2, 2019dan itibaren üçüncü şahıs aksiyon oyunu Star Wars Jedi: Fallen Siparişin devamıdır. İlk oyunun yaratıcıları, Star Warsı mükemmel bir şekilde anladığını kanıtlayan Amerikan stüdyosu Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8632
Yayın yılı:
2023





Star Wars Jedi: Survivor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars Jedi: Survivor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars Jedi: Survivor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars Jedi: Survivor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars Jedi: Survivor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars Jedi: Survivor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Konu Bu oyunun aksiyonu, Star Wars Jedi Knight serisinin önceki bölümünde gösterilen olaylardan 6 yıl sonra gerçekleşir.
Star Wars Jedi: Fallen Order, serinin üçüncü bölümünde sunulan olayların hemen ardından Star Wars evreninde geçen muhteşem bir aksiyon macera oyunudur.
Jedi Knight: Mysteries of the Sith 29 sürükleyici tek ve çok oyunculu seviyeye sahiptir ve Galaktik İmparatorlukun eski gizli ajanı Mara Jadei yeni ve çekici bir oynanabilir karakterle tanıştırır.
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.
Star Wars: Jedi Starfighter, 2001den kalma bir oyunun resmi devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle