Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wars and Battles Türkçe yama

17.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wars and Battles, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CORE.

Oyun için türkçe yama metni Wars and Battles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
PC, AND ve iOSta yayınlanan Wars and Battles, masa strateji oyunlarının karmaşıklığını modern tabletlerin ve bilgisayarların arayüzü ve yetenekleriyle birleştiren bir dizi sıra tabanlı savaş stratejisidir.

İndirme sayısı:
10027
Yayın yılı:
2023





Wars and Battles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wars and Battles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wars and Battles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wars and Battles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wars and Battles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wars and Battles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur.
Mükemmel masa oyunlarına dayanan ünlü The Great Battles serisinden üçüncü savaş oyunu.
Kingdom Wars 2: Battles for PC, 2011de yayınlanan MMORTS oyunu Dawn of Fantasynin bir başka bölümü olan, fantezi gerçekliklerinde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Galley Battles: From Salamis to Actium, bir bilgisayarın bir savaş oyuncusuna sunabileceği her şeyden yararlanırken klasik altıgen ve sıra tabanlı savaş oyunlarıdır.
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle