Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crown Wars: The Black Prince Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Crown Wars: The Black Prince. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Crown Wars: The Black Prince (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Taç Savaşları: Kara Prens, RPG öğelerine sahip sıraya dayalı bir strateji oyunudur. Portföyü, Naheulbeukun zindanını sıcak bir şekilde karşılayan ArteFacts Studio ekibi tarafından geliştirildi: Kaos Musafeti.

İndirme sayısı:
10617
Yayın yılı:
2023





Crown Wars: The Black Prince oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crown Wars: The Black Prince dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crown Wars: The Black Prince klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crown Wars: The Black Prince ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crown Wars: The Black Prince oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crown Wars: The Black Prince içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sovereignty: Crown of Kings, karmaşık 4X stratejilerinin mekaniğini klasik taret ve kart unsurlarıyla birleştiren fantezi tabanlı bir strateji oyunudur.
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur.
AIAS 2001 Yılın Elde Taşınabilir Oyununun devamı olan Advance Wars 2, daha da stratejik aksiyon ve oyunu bir sonraki seviyeye taşıyan yepyeni özelliklerle orijinal başlığı genişletiyor.
AND ve iOSta yayınlanan The Sleeping Prince, uyuyan prens olarak oynadığımız alışılmadık bir mantık platformu oyunudur.
PC için Crown ve Council, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyun Mojang AB stüdyosu tarafından geliştirildi, ancak işin çoğu bir adam tarafından yapıldı - Henrik Pettersson.
Yorumlar
Yorum ekle