Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sovereignty: Crown of Kings Türkçe yama

06.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Sovereignty: Crown of Kings. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sovereignty: Crown of Kings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Sovereignty: Crown of Kings, karmaşık 4X stratejilerinin mekaniğini klasik taret ve kart unsurlarıyla birleştiren fantezi tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8617
Yayın yılı:
2017





Sovereignty: Crown of Kings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sovereignty: Crown of Kings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sovereignty: Crown of Kings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sovereignty: Crown of Kings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sovereignty: Crown of Kings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sovereignty: Crown of Kings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk Taç, önceki sahneleri The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure ve The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle olan korku iklimlerindeki macera üçlemesinin üçüncü bölümüdür.
Europa Universalis: Crown of the North, Paradox Entertainmentın çok popüler Europa Universalis serisinin bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
The Last Crown: Blackenrock, paranormal araştırmacılara sıklıkla atıfta bulunulan hayalet avcıları hakkında PC için orijinal macera oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Büyü! AND, PC ve iOS cihazları için 4, 80 Days adlı macera oyunuyla da bilinen inkle stüdyosunun popüler video oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC için Crown ve Council, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyun Mojang AB stüdyosu tarafından geliştirildi, ancak işin çoğu bir adam tarafından yapıldı - Henrik Pettersson.
Yorumlar
Yorum ekle