Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Last Crown: Blackenrock Türkçe yama

30.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Last Crown: Blackenrock. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ZENiTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Last Crown: Blackenrock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
The Last Crown: Blackenrock, paranormal araştırmacılara sıklıkla atıfta bulunulan hayalet avcıları hakkında PC için orijinal macera oyunu serisinin bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
8269
Yayın yılı:
2023





The Last Crown: Blackenrock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Last Crown: Blackenrock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Last Crown: Blackenrock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Last Crown: Blackenrock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Last Crown: Blackenrock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Last Crown: Blackenrock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sovereignty: Crown of Kings, karmaşık 4X stratejilerinin mekaniğini klasik taret ve kart unsurlarıyla birleştiren fantezi tabanlı bir strateji oyunudur.
İlk Taç, önceki sahneleri The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure ve The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle olan korku iklimlerindeki macera üçlemesinin üçüncü bölümüdür.
Europa Universalis: Crown of the North, Paradox Entertainmentın çok popüler Europa Universalis serisinin bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Büyü! AND, PC ve iOS cihazları için 4, 80 Days adlı macera oyunuyla da bilinen inkle stüdyosunun popüler video oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC için Crown ve Council, sıra tabanlı bir stratejidir. Oyun Mojang AB stüdyosu tarafından geliştirildi, ancak işin çoğu bir adam tarafından yapıldı - Henrik Pettersson.
Yorumlar
Yorum ekle