Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Advance Wars 2: Black Hole Rising Türkçe yama

21.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Advance Wars 2: Black Hole Rising. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama iNDUCT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Advance Wars 2: Black Hole Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
AIAS 2001 Yılın Elde Taşınabilir Oyununun devamı olan Advance Wars 2, daha da stratejik aksiyon ve oyunu bir sonraki seviyeye taşıyan yepyeni özelliklerle orijinal başlığı genişletiyor.

İndirme sayısı:
10280
Yayın yılı:
2003





Advance Wars 2: Black Hole Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Advance Wars 2: Black Hole Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Advance Wars 2: Black Hole Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Advance Wars 2: Black Hole Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Advance Wars 2: Black Hole Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Advance Wars 2: Black Hole Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dehşet verici bir meteor saldırısı nüfusun %90ını yok ettikten sonra, hayatta kalanlar barbarlarla, hastalıklarla ve yalnızca kendi güçlerini güvence altına almaya çalışan güçlü adamlarla
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur.
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, 2001 yılında Game Boy Advance platformunda başlatılan Advance Wars serisinin ilk iki bölümünün yeniden çevrimidir.
Manga tarzı grafiklere ve öğrenmesi kolay oynanışa aldanmayın-- Advance Wars, strateji oyunlarını çok ciddiye aldıkları Japonyada büyük heyecan yaratan derin ve karmaşık bir strateji oyunudur.
Ödüllü sıra tabanlı strateji oyunu Advance Wars, Nintendo DSde ilk kez sahneye çıkıyor.
Yorumlar
Yorum ekle