Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wars of Napoleon Türkçe yama

21.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wars of Napoleon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wars of Napoleon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
PC için Wars of Napoleon, tarihi olduğu gibi tasvir etmeye odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Oyun, bu türde uzman olan AGEOD tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8437
Yayın yılı:
2015





Wars of Napoleon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wars of Napoleon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wars of Napoleon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wars of Napoleon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wars of Napoleon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wars of Napoleon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black Powder Wars: Battles Of Napoleon, tam çok oyunculu ve senaryo düzenleyici desteğine sahip bir Napolyon dönemi taktik savaş oyunudur.
Napolyon çağına geri dönün ve bu askeri dehanın izinden gidin! İtalyadaki Napoleon, hem stratejik hareket seviyesini hem de oynanabilir taktik savaşlarla birleştirilmiş lojistiği içeren altıgen
Zafer ve Zafer: Napoleon, Napolyon savaşları sırasında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Napoleon: Total War for PC, en ünlü gerçek zamanlı/sıra tabanlı strateji serilerinden biri olan Total Warın altıncı bölümüdür.
Nintendo DS ve PSPde yayınlanan Napoleon Dynamite, basit bir atari oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle