Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Napoleon Dynamite Türkçe yama

17.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Napoleon Dynamite. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Under SEH, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Napoleon Dynamite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Nintendo DS ve PSPde yayınlanan Napoleon Dynamite, basit bir atari oyunudur. Bu başlık, 2004ten (aynı başlık altında) popüler ve aynı zamanda oldukça çılgın komediye çok açık bir şekilde atıfta bulunuyor.

İndirme sayısı:
10382
Yayın yılı:
2007





Napoleon Dynamite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Napoleon Dynamite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Napoleon Dynamite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Napoleon Dynamite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Napoleon Dynamite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Napoleon Dynamite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Napoleon: Total War for PC, en ünlü gerçek zamanlı/sıra tabanlı strateji serilerinden biri olan Total Warın altıncı bölümüdür.
Commander: Napoleon at War, beğenilen Commander: Europe at War motorunu bir sonraki seviyeye taşıyan Commander serisinin ikinci oyunudur.
Dynamite Jack, Phil Hassey ve Hassey Enterprisesdaki geliştirme ekibinin eseridir, öncelikle Gaclon serisinden bilinmektedir.
Dynamite Fishing World Games, çeşitli özel ve çılgın araçlarla balık tuttuğumuz iki boyutlu bir arcade oyunudur.
PC için Wars of Napoleon, tarihi olduğu gibi tasvir etmeye odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle