Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Commander: Napoleon at War Türkçe yama

24.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Commander: Napoleon at War. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Commander: Napoleon at War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Commander: Napoleon at War, beğenilen Commander: Europe at War motorunu bir sonraki seviyeye taşıyan Commander serisinin ikinci oyunudur. Selefinin uluslararası başarısını temel alan Commander: Napoleon at War, aynı basit ve sezgisel oyun mekaniğini İkinci Dünya Savaşı ortamından Napolyon dönemine getirerek farklı ve daha da çekici bir oyun deneyimi yaratmak için tasarlandı.

İndirme sayısı:
9147
Yayın yılı:
2008





Commander: Napoleon at War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Commander: Napoleon at War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Commander: Napoleon at War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Commander: Napoleon at War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Commander: Napoleon at War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Commander: Napoleon at War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hex Commander: Fantasy Heroes for PC, AND ve iOS, Home Net Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Commander Keen, mobil cihazlar için tasarlanmış bir platform oyunudur.
Wing Commanderın birinci ve ikinci bölümünün popülerlik dalgasında Origin, Wing Commander: Academy hayranlarını mutlu etmeye karar verdi.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Commander Keen in Keen Dreams, id Software tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle