Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hex Commander: Fantasy Heroes Türkçe yama

12.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hex Commander: Fantasy Heroes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TWK.

Oyun için türkçe yama metni Hex Commander: Fantasy Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Hex Commander: Fantasy Heroes for PC, AND ve iOS, Home Net Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur. İnsanlar, orklar, elfler, cüceler ve goblinler arasındaki bir çatışmanın tükettiği bir dünyada geçiyor.

İndirme sayısı:
8817
Yayın yılı:
2017





Hex Commander: Fantasy Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hex Commander: Fantasy Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hex Commander: Fantasy Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hex Commander: Fantasy Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hex Commander: Fantasy Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hex Commander: Fantasy Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Commander: Napoleon at War, beğenilen Commander: Europe at War motorunu bir sonraki seviyeye taşıyan Commander serisinin ikinci oyunudur.
PC için Fantasy Wars, bir fantezi evreninde yer alan klasik, sıra tabanlı bir stratejidir.
Çatışmanın merkezinde, erkekler her karış toprak için savaştığında, birliklerini zafere götürecek seçimleri yalnızca vizyoner liderler yapabilirdi.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Commander Keen in Keen Dreams, id Software tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle