Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Commander: The Great War Türkçe yama

28.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Commander: The Great War. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Commander: The Great War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Çatışmanın merkezinde, erkekler her karış toprak için savaştığında, birliklerini zafere götürecek seçimleri yalnızca vizyoner liderler yapabilirdi.

İndirme sayısı:
9115
Yayın yılı:
2011





Commander: The Great War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Commander: The Great War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Commander: The Great War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Commander: The Great War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Commander: The Great War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Commander: The Great War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hex Commander: Fantasy Heroes for PC, AND ve iOS, Home Net Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Commander Keen, mobil cihazlar için tasarlanmış bir platform oyunudur.
Commander: Napoleon at War, beğenilen Commander: Europe at War motorunu bir sonraki seviyeye taşıyan Commander serisinin ikinci oyunudur.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Commander Keen in Keen Dreams, id Software tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle