Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown Türkçe yama

11.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama PSC.

Oyun için türkçe yama metni Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown PC (diğer adı Shadowrun Online), popüler bir rol yapma sistemine dayalı çevrimiçi bir oyundur. Oyunun evreni, çok da uzak olmayan bir gelecek vizyonu sunuyor.

İndirme sayısı:
8499
Yayın yılı:
2015





Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Boston Bomb Club, ciddi RPG yapımlarında uzmanlaşmış bir şirket olan Silmarils tarafından üretilen bir bulmaca oyunudur.
Trapped Dead: Lockdown, 2010un taktiksel RTS Trapped Deadinin yukarıdan aşağıya bir RPG devamıdır.
Shadowrun: Hong Kong, döngünün önceki iki bölümünden sorumlu olan Harebrained Schemesden sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir cRPG oyunudur: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Shadowrun: Hong Kong, HarweBrained şemalarından dönüş tabanlı bir savaş sistemine sahip bir CRPG oyunudur-döngünün önceki iki taksitinden sorumlu ekip: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Shadowrun Returns, sıra tabanlı bir dövüş sistemi ve 2D grafiklere sahip eski bir RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle