Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trapped Dead: Lockdown Türkçe yama

26.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Trapped Dead: Lockdown. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CBR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Trapped Dead: Lockdown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Trapped Dead: Lockdown, 2010un taktiksel RTS Trapped Deadinin yukarıdan aşağıya bir RPG devamıdır. Diğer platformların yanı sıra oyun PC, PS4 ve XONEda yayınlandı ve Portekizden bağımsız Bigmoon Interactive Studiosun ilk bağımsız yapımı.

İndirme sayısı:
9332
Yayın yılı:
2023





Trapped Dead: Lockdown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trapped Dead: Lockdown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trapped Dead: Lockdown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trapped Dead: Lockdown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trapped Dead: Lockdown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trapped Dead: Lockdown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PCde mevcut olan Trapped Dead, Commandos serisinden bilinen mekaniği alan ve onu yaşayan ölülerle dolu 3D dünyaya yerleştiren taktiksel bir RTSdir.
Dakar Desert Rally, bir ralli yarış oyunudur. Eskiden Bigmoon Entertainment olarak bilinen, Dakar 18 veya Trapped Dead: Lockdown gibi projelerin yazarları olan Saber Porto stüdyosu tarafından
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown PC (diğer adı Shadowrun Online), popüler bir rol yapma sistemine dayalı çevrimiçi bir oyundur.
Batman: Arkham City Lockdown, 2009dan beri Rocksteady stüdyosu tarafından geliştirilen popüler bir dizi aksiyon oyununun bir yan ürünü.
Duke Nukemin üçüncü ve son bölümü. Prens başlığı, güçlü bir Techbot ordusu yarattığı gelecekte kendini gizleyen çılgın bir bilim adamı Dr.
Yorumlar
Yorum ekle