Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadowrun: Hong Kong Türkçe yama

18.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Shadowrun: Hong Kong. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Shadowrun: Hong Kong (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Shadowrun: Hong Kong, HarweBrained şemalarından dönüş tabanlı bir savaş sistemine sahip bir CRPG oyunudur-döngünün önceki iki taksitinden sorumlu ekip: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.

İndirme sayısı:
8195
Yayın yılı:
2015





Shadowrun: Hong Kong oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadowrun: Hong Kong dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadowrun: Hong Kong klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadowrun: Hong Kong ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadowrun: Hong Kong oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadowrun: Hong Kong içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hong Kong ve Chicagoda geçen üçüncü şahıs, aksiyon/macera oyunu Stranglehold, dünyaca ünlü aksiyon filmi yönetmeni John Woo ile birlikte geliştiriliyor.
Mario vs. Donkey Kong: WiiU ve 3DS için Tipping Stars, Nintendo tarafından Wii U ve 3DS için geliştirilen mantıklı bir 2D oyundur.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown PC (diğer adı Shadowrun Online), popüler bir rol yapma sistemine dayalı çevrimiçi bir oyundur.
Shadowrun: Hong Kong, döngünün önceki iki bölümünden sorumlu olan Harebrained Schemesden sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir cRPG oyunudur: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Shadowrun Returns, sıra tabanlı bir dövüş sistemi ve 2D grafiklere sahip eski bir RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle