Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadowrun Returns Türkçe yama

24.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Shadowrun Returns. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: pHrOzEn HeLL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Shadowrun Returns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Shadowrun Returns, sıra tabanlı bir dövüş sistemi ve 2D grafiklere sahip eski bir RPG oyunudur. Bu, Harebrained Schemes şirketinin şu ana kadar ekibin mobil veya bağımsız oyunlar geliştirmede yer aldığı ilk büyük projesidir.

İndirme sayısı:
8316
Yayın yılı:
2013





Shadowrun Returns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadowrun Returns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadowrun Returns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadowrun Returns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadowrun Returns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadowrun Returns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cladun Dönüyor: Bu Sengoku! (Klasik Dungeon Sengoku) PC, PS4 ve PSV için dinamik bir zindan paletli RPGdir ve Cladun serisinin Cladundan sonraki üçüncü oyunudur: Bu bir RPGdir ve ClaDun x2.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown PC (diğer adı Shadowrun Online), popüler bir rol yapma sistemine dayalı çevrimiçi bir oyundur.
Shadowrun: Hong Kong, döngünün önceki iki bölümünden sorumlu olan Harebrained Schemesden sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir cRPG oyunudur: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Metroid: Samus Returns for 3DS, orijinal olarak 1991de Game Boyda piyasaya sürülen Metroid II: Samus Returnsün yeniden düzenlenmiş ve baştan sona yenilenmiş bir sürümüdür.
Shadowrun: Hong Kong, HarweBrained şemalarından dönüş tabanlı bir savaş sistemine sahip bir CRPG oyunudur-döngünün önceki iki taksitinden sorumlu ekip: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Yorumlar
Yorum ekle