Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cladun Returns: This is Sengoku! Türkçe yama

08.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cladun Returns: This is Sengoku!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DYNAMiCS140685.

Oyun için türkçe yama metni Cladun Returns: This is Sengoku! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Cladun Dönüyor: Bu Sengoku! (Klasik Dungeon Sengoku) PC, PS4 ve PSV için dinamik bir zindan paletli RPGdir ve Cladun serisinin Cladundan sonraki üçüncü oyunudur: Bu bir RPGdir ve ClaDun x2.

İndirme sayısı:
10189
Yayın yılı:
2017





Cladun Returns: This is Sengoku! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cladun Returns: This is Sengoku! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cladun Returns: This is Sengoku! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cladun Returns: This is Sengoku! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cladun Returns: This is Sengoku! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cladun Returns: This is Sengoku! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun, Slitherine tarafından yayınlanan ve diğerlerinin yanı sıra Pike and Shot: Campaigns 1494-1698in oluşturulmasında yer almış olan Bizans Games tarafından
Klasik bilimkurgu langırt oyunlarının uzun zamandır beklenen devamı, yalnızca WiiWare™ için geliyor!
Sengoku Basara Collection HD, PlayStation 3te yüksek çözünürlüklerde çalışacak şekilde uyarlanmış olan Sengoku Basara serisinin ilk üç baskısının bir derlemesidir.
Devil May Cry™ 4ün yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, size BASARA serisinin en yeni bölümü olan Sengoku BASARA Samurai Heroesu PlayStation® 3 ve Wiide getiriyor.
Metroid: Samus Returns for 3DS, orijinal olarak 1991de Game Boyda piyasaya sürülen Metroid II: Samus Returnsün yeniden düzenlenmiş ve baştan sona yenilenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle