Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sengoku Basara: Samurai Heroes Türkçe yama

03.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Sengoku Basara: Samurai Heroes. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Sengoku Basara: Samurai Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Devil May Cry™ 4ün yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, size BASARA serisinin en yeni bölümü olan Sengoku BASARA Samurai Heroesu PlayStation® 3 ve Wiide getiriyor.

İndirme sayısı:
10565
Yayın yılı:
2010





Sengoku Basara: Samurai Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sengoku Basara: Samurai Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sengoku Basara: Samurai Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sengoku Basara: Samurai Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sengoku Basara: Samurai Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sengoku Basara: Samurai Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun, Slitherine tarafından yayınlanan ve diğerlerinin yanı sıra Pike and Shot: Campaigns 1494-1698in oluşturulmasında yer almış olan Bizans Games tarafından
6 oyun içeren SAMURAI SHODOWN serisinin eksiksiz koleksiyonu; Samurai Shodown, I, II, III, IV, V ve VI Tüm zamanların en büyük Samuraylarından biri olarak savaşarak SAMURAI SHODOWN tarihini kutlayın.
Sengoku Basara Collection HD, PlayStation 3te yüksek çözünürlüklerde çalışacak şekilde uyarlanmış olan Sengoku Basara serisinin ilk üç baskısının bir derlemesidir.
PC, PS3 ve X360taki Way of the Samurai 3, feodal Japonya döneminde geçen aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Cladun Dönüyor: Bu Sengoku! (Klasik Dungeon Sengoku) PC, PS4 ve PSV için dinamik bir zindan paletli RPGdir ve Cladun serisinin Cladundan sonraki üçüncü oyunudur: Bu bir RPGdir ve ClaDun x2.
Yorumlar
Yorum ekle