Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Boston Bomb Club Türkçe yama

05.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Boston Bomb Club. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir POSTMORTEM.

Oyun için türkçe yama metni Boston Bomb Club (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Boston Bomb Club, ciddi RPG yapımlarında uzmanlaşmış bir şirket olan Silmarils tarafından üretilen bir bulmaca oyunudur. Program, on dokuzuncu yüzyılın sonunda kulüpte kaldıkları süre boyunca boş zamanları öldürmenin yeni bir yolunu geliştiren seçkin bir mucitler derneğine üye olmanızı sağlar.

İndirme sayısı:
8518
Yayın yılı:
1991





Boston Bomb Club oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Boston Bomb Club dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Boston Bomb Club klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Boston Bomb Club ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Boston Bomb Club oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Boston Bomb Club içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total Club Manager 2005 Total Club Manager 2005 ile takımınızı gümüş eşyalara yönlendirin.
On yıl önce Dünya, dünyanın dört bir yanına son derece gelişmiş Yapay Akıllı (AI) bombalar yerleştiren bilinmeyen bir saldırganın insafına kalmıştı.
PC için Dirty Bomb, ünlü Team Fortress 2ye benzeyen, dinamik, birinci şahıs, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi nişancı oyunudur.
Bomb Rush Cyberfunk, kült 2000 oyunu Jet Set Radiodan ilham alan bir arcade oyunudur.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown PC (diğer adı Shadowrun Online), popüler bir rol yapma sistemine dayalı çevrimiçi bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle