Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Smart Bomb Türkçe yama

07.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Smart Bomb. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama PARADOX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Smart Bomb (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
On yıl önce Dünya, dünyanın dört bir yanına son derece gelişmiş Yapay Akıllı (AI) bombalar yerleştiren bilinmeyen bir saldırganın insafına kalmıştı.

İndirme sayısı:
9995
Yayın yılı:
2005





Smart Bomb oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Smart Bomb dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Smart Bomb klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Smart Bomb ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Smart Bomb oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Smart Bomb içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bomb Bay, çocuklar düşünülerek hazırlanmış basit bir atari oyunudur.
M.A.V. PC için, konsolda yayınlanan Chromehoundstan ilham alan bir mekanik simülatör ve bağımsız Bomb Dog Studiosun ilk yapımı.
Boston Bomb Club, ciddi RPG yapımlarında uzmanlaşmış bir şirket olan Silmarils tarafından üretilen bir bulmaca oyunudur.
PC için Dirty Bomb, ünlü Team Fortress 2ye benzeyen, dinamik, birinci şahıs, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi nişancı oyunudur.
Bomb Rush Cyberfunk, kült 2000 oyunu Jet Set Radiodan ilham alan bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle