Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gang Beasts Türkçe yama

01.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gang Beasts. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SUPPLEX.

Oyun için türkçe yama metni Gang Beasts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Gang Beasts, karakter hareket fiziğine güçlü bir vurgu yapan eğlenceli ve çok sıra dışı bir çok oyunculu dövüş oyunudur. Yapım, Büyük Britanyadaki Boneloaf stüdyosu tarafından geliştirildi ve Double Fine şirketinin indie geliştirici destek programı Double Fine Presentsın bir parçası olarak yardımıyla piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9048
Yayın yılı:
2017





Gang Beasts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gang Beasts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gang Beasts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gang Beasts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gang Beasts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gang Beasts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.
Gizli eserleri ve Cryptids olarak bilinen gizemli yaratıkları keşfetmeye ve korumaya adanmış bilimsel kaşifler olan Cumartesi günleri Zak ve ailesinin kontrolünü elinize alın.
Kartların Sesi: Boru Beasts, klasik masa üstü RPGlerden esinlenen bir dizi kart oyununda üçüncü taksittir.
AND ve iOS için The East New World, gang du studiodan RPG öğeleri içeren bir aksiyon platform oyunudur.
Necromunda: Gang Skirmish, Games Workshopun bölümlerinden biri olan Specialist Games tarafından geliştirilen popüler savaş oyunu Necromundaya dayanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle