Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun Türkçe yama

28.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ENGiNE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Gizli eserleri ve Cryptids olarak bilinen gizemli yaratıkları keşfetmeye ve korumaya adanmış bilimsel kaşifler olan Cumartesi günleri Zak ve ailesinin kontrolünü elinize alın.

İndirme sayısı:
8345
Yayın yılı:
2009





The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.
My Secret World, giderek daha popüler bir sanal günlük türünün temsilcisidir.
Secret Government, oyuncuların doğrudan çeşitli komplo teorilerinden gizli bir örgütün üyesi rolünü üstlendiği bir strateji oyunudur.
PC ve PS4 için Gang Beasts, karakter hareket fiziğine güçlü bir vurgu yapan eğlenceli ve çok sıra dışı bir çok oyunculu dövüş oyunudur.
Kartların Sesi: Boru Beasts, klasik masa üstü RPGlerden esinlenen bir dizi kart oyununda üçüncü taksittir.
Yorumlar
Yorum ekle