Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beasts of Prey Türkçe yama

03.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Beasts of Prey! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Beasts of Prey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.

İndirme sayısı:
9625
Yayın yılı:
2023





Beasts of Prey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beasts of Prey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beasts of Prey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beasts of Prey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beasts of Prey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beasts of Prey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gizli eserleri ve Cryptids olarak bilinen gizemli yaratıkları keşfetmeye ve korumaya adanmış bilimsel kaşifler olan Cumartesi günleri Zak ve ailesinin kontrolünü elinize alın.
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
PC ve PS4 için Gang Beasts, karakter hareket fiziğine güçlü bir vurgu yapan eğlenceli ve çok sıra dışı bir çok oyunculu dövüş oyunudur.
Kartların Sesi: Boru Beasts, klasik masa üstü RPGlerden esinlenen bir dizi kart oyununda üçüncü taksittir.
PC ve X360 için PlotPrey, kız arkadaşı ve büyükbabasıyla birlikte uzaylılar tarafından kaçırılan Hintli Tommynin rolünü üstlendiğiniz bir FPP aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle