Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prey (2006) Türkçe yama

28.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Prey (2006). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Prey (2006) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
PC ve X360 için PlotPrey, kız arkadaşı ve büyükbabasıyla birlikte uzaylılar tarafından kaçırılan Hintli Tommynin rolünü üstlendiğiniz bir FPP aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10550
Yayın yılı:
2006





Prey (2006) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prey (2006) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prey (2006) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prey (2006) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prey (2006) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prey (2006) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.
Man of Prey, Brigade E5: New Jagged Union veya 7.62 High Calibre gibi oyunlarla tanınan, türün Rus stüdyosu Apeiron tarafından oluşturulan başka bir taktik üçüncü şahıs görüş stratejisidir (TPP).
Tarih öncesi bir dünyaya seyahat edin! Primal Prey, oyuncuları heyecan verici bir tarih öncesi keşif ve tehlike seferine çıkarıyor!
Alman saldırısı başlıyor! Gaijin Entertainment bugün, PC için son derece popüler olan 2.
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle