Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Man of Prey Türkçe yama

30.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Man of Prey. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Man of Prey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Man of Prey, Brigade E5: New Jagged Union veya 7.62 High Calibre gibi oyunlarla tanınan, türün Rus stüdyosu Apeiron tarafından oluşturulan başka bir taktik üçüncü şahıs görüş stratejisidir (TPP).

İndirme sayısı:
10794
Yayın yılı:
2009





Man of Prey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Man of Prey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Man of Prey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Man of Prey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Man of Prey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Man of Prey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.
Tarih öncesi bir dünyaya seyahat edin! Primal Prey, oyuncuları heyecan verici bir tarih öncesi keşif ve tehlike seferine çıkarıyor!
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
PC ve X360 için PlotPrey, kız arkadaşı ve büyükbabasıyla birlikte uzaylılar tarafından kaçırılan Hintli Tommynin rolünü üstlendiğiniz bir FPP aksiyon oyunudur.
Wings of Prey, II. Dünya Savaşının büyük ölçekli hava muharebesi ve kara askeri operasyonları etrafında şekilleniyor.
Yorumlar
Yorum ekle