Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The East New World Türkçe yama

25.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The East New World, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni The East New World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için The East New World, gang du studiodan RPG öğeleri içeren bir aksiyon platform oyunudur. Konu The East New Worldün ana karakteri Buta adında bir savaşçıdır.

İndirme sayısı:
10331
Yayın yılı:
2016





The East New World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The East New World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The East New World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The East New World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The East New World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The East New World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doğu Cephesi, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Talonsoft tarafından oluşturulmuş kapsamlı bir sıra tabanlı askeri stratejidir.
East vs. West: A Hearts of Iron Game, Soğuk Savaş konusunu ele alan güçlü bir gerçek zamanlı stratejidir.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
East Side Story, 2004 yılından bu yana yayınlanan ürün serisinin dördüncü bölümüdür.
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Yorumlar
Yorum ekle