Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

East Front II: Fall of the Reich Türkçe yama

08.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz East Front II: Fall of the Reich. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni East Front II: Fall of the Reich (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir. İkinci Dünya Savaşının doğu cephesinde savaşan birliklerin kontrolünü ele almamızı ve onları savaşın son noktasına götürmemizi sağlıyor.

İndirme sayısı:
10711
Yayın yılı:
2001





East Front II: Fall of the Reich oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) East Front II: Fall of the Reich dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales East Front II: Fall of the Reich klasörüne koyun.

3. Türkçe yama East Front II: Fall of the Reich ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


East Front II: Fall of the Reich oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve East Front II: Fall of the Reich içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doğu Cephesi, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Talonsoft tarafından oluşturulmuş kapsamlı bir sıra tabanlı askeri stratejidir.
Blitzkrieg 2: Fall of the Reich, popüler 2. Dünya Savaşı RTS Blitzkrieg 2nin ilk resmi genişletmesidir.
Yıl 1945. Sovyet orduları aceleyle Berline doğru ilerliyor. Ana hedefleri, Alman roketlerinin gizli prototiplerini ve Reich bilim adamlarının üzerinde çalıştığı nükleer bombayla ilgili arşivleri ele
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
İkinci Dünya Savaşı cephelerinde olayları etkileme olasılığı, gerçek stratejistlerin hayal gücünü her zaman heyecanlandırmıştır.
Yorumlar
Yorum ekle