Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

East Front II Türkçe yama

21.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz East Front II! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama HELLFiRE.

Oyun için türkçe yama metni East Front II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
İkinci Dünya Savaşı cephelerinde olayları etkileme olasılığı, gerçek stratejistlerin hayal gücünü her zaman heyecanlandırmıştır. Bilgisayar oyunlarının varlığının başlangıcından itibaren birçok savaşa atıfta bulunan stratejik oyunlar oluşturulmuştur.

İndirme sayısı:
8323
Yayın yılı:
1999





East Front II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) East Front II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales East Front II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama East Front II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


East Front II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve East Front II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doğu Cephesi, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Talonsoft tarafından oluşturulmuş kapsamlı bir sıra tabanlı askeri stratejidir.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
East Side Story, 2004 yılından bu yana yayınlanan ürün serisinin dördüncü bölümüdür.
AND ve iOS için The East New World, gang du studiodan RPG öğeleri içeren bir aksiyon platform oyunudur.
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Yorumlar
Yorum ekle