Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blitzkrieg 2: Fall of the Reich Türkçe yama

02.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Blitzkrieg 2: Fall of the Reich. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Blitzkrieg 2: Fall of the Reich (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Blitzkrieg 2: Fall of the Reich, popüler 2. Dünya Savaşı RTS Blitzkrieg 2nin ilk resmi genişletmesidir. Budapeşte Kuşatması, Kurland Kalesi ve Sovyet Bagration Harekatı.

İndirme sayısı:
9599
Yayın yılı:
2006





Blitzkrieg 2: Fall of the Reich oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blitzkrieg 2: Fall of the Reich dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blitzkrieg 2: Fall of the Reich klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blitzkrieg 2: Fall of the Reich ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blitzkrieg 2: Fall of the Reich oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blitzkrieg 2: Fall of the Reich içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Blitzkrieg II, yeni stratejik fırsatlara, küresel savaşa ve İkinci Dünya Savaşı savaşlarının cesur gerçekçiliğine muazzam bir odaklanma ile geliyor.
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.
PC için Blitzkrieg 3, ilk iki bölümü 2003-2005 yıllarında PC için çıkan, oldukça saygın gerçek zamanlı strateji oyunu serisi Blitzkriegin üçüncü ana bölümüdür.
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Ödüllü Command Ops serisinin ilk resmi genişleme paketi olan, beğenilen geliştirici Panther Gamesten Command Ops: Highway to the Reich, bizi 2.
Yorumlar
Yorum ekle