Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat Mission: Final Blitzkrieg Türkçe yama

26.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Combat Mission: Final Blitzkrieg. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HOODLUM.

Oyun için türkçe yama metni Combat Mission: Final Blitzkrieg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.com adlı deneyimli geliştirici tarafından başlatılan, eleştirmenlerce beğenilen strateji oyunları serisi Combat Missionın bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
10039
Yayın yılı:
2016





Combat Mission: Final Blitzkrieg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat Mission: Final Blitzkrieg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat Mission: Final Blitzkrieg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat Mission: Final Blitzkrieg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat Mission: Final Blitzkrieg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat Mission: Final Blitzkrieg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Mission: Cold War, Battlefront stüdyosu tarafından yirmi yılı aşkın süredir geliştirilen strateji serisinin bir sonraki bölümüdür.
Combat Mission Afganistan, Battlefront ile üçüncü taraf bir stüdyonun Combat Mission serisinde tamamen yeni bir oyun yaratan ilk işbirliğidir.
Commonwealth Forces, Battlefront.comun eleştirmenlerce beğenilen Normandiya için Combat Mission Battle serisi WW2 kara harbi taktik simülasyonlarındaki ilk Modüldür.
Combat Mission: Shock Force 2, 20. ve 21. yüzyılın başından beri geliştirilen bir dizi gerçekçi strateji oyununun bir sonraki bölümüdür.
Combat Mission: Black Sea, bu türün en popüler serilerinden birinde gerçekçi bir savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle