Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat Mission: Cold War Türkçe yama

01.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Combat Mission: Cold War. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Combat Mission: Cold War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Combat Mission: Cold War, Battlefront stüdyosu tarafından yirmi yılı aşkın süredir geliştirilen strateji serisinin bir sonraki bölümüdür. Oyun bizi Soğuk Savaşın gerçeklerine götürüyor ve üç farklı hikaye kampanyası sunuyor.

İndirme sayısı:
9281
Yayın yılı:
2021





Combat Mission: Cold War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat Mission: Cold War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat Mission: Cold War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat Mission: Cold War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat Mission: Cold War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat Mission: Cold War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Mission Afganistan, Battlefront ile üçüncü taraf bir stüdyonun Combat Mission serisinde tamamen yeni bir oyun yaratan ilk işbirliğidir.
Combat Mission: Shock Force 2, 20. ve 21. yüzyılın başından beri geliştirilen bir dizi gerçekçi strateji oyununun bir sonraki bölümüdür.
Combat Mission: Black Sea, bu türün en popüler serilerinden birinde gerçekçi bir savaş oyunudur.
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.
Combat Mission: Battle for Normandy, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen ve esas olarak gerçekçiliğe odaklanan bir taktik savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle