Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Necromunda: Gang Skirmish Türkçe yama

09.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Necromunda: Gang Skirmish. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Necromunda: Gang Skirmish (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Necromunda: Gang Skirmish, Games Workshopun bölümlerinden biri olan Specialist Games tarafından geliştirilen popüler savaş oyunu Necromundaya dayanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8258
Yayın yılı:
2021





Necromunda: Gang Skirmish oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Necromunda: Gang Skirmish dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Necromunda: Gang Skirmish klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Necromunda: Gang Skirmish ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Necromunda: Gang Skirmish oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Necromunda: Gang Skirmish içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warpips, gerçek zamanlı bir savaş stratejisidir. Oyun Skirmish Mode Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Necromunda: Underhive Wars, 2015teki Mordheim: City of the Damnedden sonra Rogue Factor ekibinin bir başka projesidir, bu sefer masa üstü savaş oyunu Necromundaya dayanmaktadır.
Hell Is Us, Necromunda: Underhive Wars ve Mordheim: City of the Damned ile tanınan Rogue Factor tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
PC ve PS4 için Gang Beasts, karakter hareket fiziğine güçlü bir vurgu yapan eğlenceli ve çok sıra dışı bir çok oyunculu dövüş oyunudur.
Necromunda: Underhive Wars, 2015teki Mordheim: City of the Damnedden sonra Rogue Factor ekibinin bir başka projesidir, bu sefer masa üstü savaş oyunu Necromundaya dayanmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle