Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Necromunda: Underhive Wars Türkçe yama

10.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Necromunda: Underhive Wars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Necromunda: Underhive Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Necromunda: Underhive Wars, 2015teki Mordheim: City of the Damnedden sonra Rogue Factor ekibinin bir başka projesidir, bu sefer masa üstü savaş oyunu Necromundaya dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9023
Yayın yılı:
2020





Necromunda: Underhive Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Necromunda: Underhive Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Necromunda: Underhive Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Necromunda: Underhive Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Necromunda: Underhive Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Necromunda: Underhive Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: Battlefront – PC, PS4 ve XONE için Rogue One, Star Wars evreninde geçen aksiyon oyunu için Kasım 2015te piyasaya sürülen Star Wars: Battlefrontın dördüncü DLC genişlemesidir.
Hell Is Us, Necromunda: Underhive Wars ve Mordheim: City of the Damned ile tanınan Rogue Factor tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
Necromunda: Gang Skirmish, Games Workshopun bölümlerinden biri olan Specialist Games tarafından geliştirilen popüler savaş oyunu Necromundaya dayanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Rogue Wars aksiyonu, oyuncuları iki rakip ülke Terran ve Brim arasındaki Büyük Savaş tarafından tamamen yok edilen bir dünyaya götürüyor.
Necromunda: Underhive Wars, 2015teki Mordheim: City of the Damnedden sonra Rogue Factor ekibinin bir başka projesidir, bu sefer masa üstü savaş oyunu Necromundaya dayanmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle