Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars: Battlefront Rogue One Türkçe yama

03.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Star Wars: Battlefront Rogue One. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir JUNLAJUBALAM.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars: Battlefront Rogue One (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: JUNLAJUBALAM
Oyun açıklaması:
Star Wars: Battlefront – PC, PS4 ve XONE için Rogue One, Star Wars evreninde geçen aksiyon oyunu için Kasım 2015te piyasaya sürülen Star Wars: Battlefrontın dördüncü DLC genişlemesidir.

İndirme sayısı:
8619
Yayın yılı:
2016





Star Wars: Battlefront Rogue One oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars: Battlefront Rogue One dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars: Battlefront Rogue One klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars: Battlefront Rogue One ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars: Battlefront Rogue One oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars: Battlefront Rogue One içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Star Wars: Battlefront II, Star Wars evreninde geçen 2015 çok oyunculu FPS oyununun devamı ve 2004 yılında Pandemic tarafından yaratılan serinin dördüncü oyunudur.
Star Wars: Battlefront – Outer Rim, 2015 yılında piyasaya sürülen bir nişancı olan Star Wars: Battlefront için bir genişleme paketidir.
Star Wars Battlefront®, PSP® (PlayStation® Portable) sistemi ve Nintendo DS™ ile geri döndü ve her zamankinden daha büyük!
Star Wars: Battlefront – X-Wing VR Mission, Star Wars: Battlefront için ücretsiz bir genişlemedir.
AND ve iOS için Star Wars Battlefront Companion, PC ve konsollarda yayınlanan çevrimiçi bir nişancı olan Star Wars: Battlefront hayranları için tasarlanmış bir mobil uygulamadır.
Yorumlar
Yorum ekle