Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars Battlefront Companion Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Star Wars Battlefront Companion. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ZWT.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars Battlefront Companion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Star Wars Battlefront Companion, PC ve konsollarda yayınlanan çevrimiçi bir nişancı olan Star Wars: Battlefront hayranları için tasarlanmış bir mobil uygulamadır.

İndirme sayısı:
10220
Yayın yılı:
2015





Star Wars Battlefront Companion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars Battlefront Companion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars Battlefront Companion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars Battlefront Companion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars Battlefront Companion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars Battlefront Companion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Star Wars: Battlefront II, Star Wars evreninde geçen 2015 çok oyunculu FPS oyununun devamı ve 2004 yılında Pandemic tarafından yaratılan serinin dördüncü oyunudur.
Star Wars: Battlefront – PC, PS4 ve XONE için Rogue One, Star Wars evreninde geçen aksiyon oyunu için Kasım 2015te piyasaya sürülen Star Wars: Battlefrontın dördüncü DLC genişlemesidir.
Star Wars: Battlefront – Outer Rim, 2015 yılında piyasaya sürülen bir nişancı olan Star Wars: Battlefront için bir genişleme paketidir.
Star Wars: Battlefront II, Battlefield 1942 ve Operation Flashpoint gibi popüler yapımlardan ilham alan 2004 yapımı Star Wars: Battlefront taktiksel aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Battle of Jakku, çevrimiçi nişancı Star Wars: Battlefront için ilk DLCdir.
Yorumlar
Yorum ekle