Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars: Battlefront II Türkçe yama

11.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Star Wars: Battlefront II! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PANiCDOX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars: Battlefront II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Star Wars: Battlefront II, Star Wars evreninde geçen 2015 çok oyunculu FPS oyununun devamı ve 2004 yılında Pandemic tarafından yaratılan serinin dördüncü oyunudur.

İndirme sayısı:
8497
Yayın yılı:
2017





Star Wars: Battlefront II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars: Battlefront II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars: Battlefront II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars: Battlefront II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars: Battlefront II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars: Battlefront II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: Battlefront – PC, PS4 ve XONE için Rogue One, Star Wars evreninde geçen aksiyon oyunu için Kasım 2015te piyasaya sürülen Star Wars: Battlefrontın dördüncü DLC genişlemesidir.
Star Wars: Battlefront – Outer Rim, 2015 yılında piyasaya sürülen bir nişancı olan Star Wars: Battlefront için bir genişleme paketidir.
Star Wars: Battlefront II, Battlefield 1942 ve Operation Flashpoint gibi popüler yapımlardan ilham alan 2004 yapımı Star Wars: Battlefront taktiksel aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Star Wars Battlefront, hayranlara ve oyunculara daha önce hiç olmadığı kadar yeniden yaşama ve tüm klasik Star Wars savaşlarına katılma fırsatı veren bir aksiyon/atıcı oyunudur.
AND ve iOS için Star Wars Battlefront Companion, PC ve konsollarda yayınlanan çevrimiçi bir nişancı olan Star Wars: Battlefront hayranları için tasarlanmış bir mobil uygulamadır.
Yorumlar
Yorum ekle